2014. március 19., szerda

Se02 part 10? Coming soon.


Üdvözlet kedves olvasóink! Az első szavaknál megnyugtathatlak titeket, nem rossz hírt akarunk most közölni veletek. Amint észrevehettétek, az utóbbi időben eltűntünk a bloggeréletből. Az okok egész egyszerűek: suli, tanulás, vizsgák, időhiány, családi gondok. Tudjátok? Csak a szokásos herce-hurca. Aki hasonlóképp blogot vezet suli mellett az tudja, de reméljük, azok a követőink is megértenek minket, akik nem tesznek így. Na nem húzom tovább az időt. Lényeg a lényegben, hogy a következő résszel ~D tartozik nektek. Ha valaki követi a chat-válaszainkat, az kideríthette, hogy kedves írótársam már jelenleg is dolgozik a fent említett részen. Végülis csak ennyit szeretnék tudatni veletek, hogy a rész hamarosan kikerül. :))
Nagyon reméljük, hogy az egy hónapos csúszás ellenére nem hagytatok el minket, bár azt is megértjük. Mindenesetre most is szeretnénk megköszönni a nem sok híján 50ezer kattintást és az 59 feliratkozót. Abból számítva, ahogyan kezdtük ez nagyon sokat jelent nekünk. Szóval KÖSZÖNJÜK! ♥
Tehát a rész hamarosan kint lesz, reménykedünk, hogy velünk maradtatok és tűkön ülve várjátok Aileen kalandos életének folytatását a Harry és Niall közötti vívódás közepette. :))

Sok sok puszi:
Szofiis. xo

1 megjegyzés: